Nyheder om og fra Golfklubben Maribo Sø

Her kan du læse de seneste nyheder fra Golfklubben Maribo Sø

App til golfreglerne

Ny gratis app, der gør det sjovt og let at lære golfreglerne:

Den gratis app, Golf Quis, der er udviklet i samarbejde med Dansk Golf Union, gør det let og sjovt at lære Golfreglerne. Du kan spille mod dig selv, en mod en og med i turneringer – ikke ulig spillet selv. I GolfQuis får du Golfregelhandicap, som du kan arbejde nedad i takt med, at du bliver dygtigere til at svare på spørgsmålene. Golfregelhandicappet gør også, at du kan udfordre dygtigere spillere, end du selv i GolfQuis.

Mange synes måske, at det er svært og kedeligt at lære reglerne, og mange har da også med tiden lavet deres egne regler. Men i virkeligheden sparer man slag ved at kende reglerne, så ikke alene ender man med at spille ”rigtig” golf, men man bliver også en bedre spiller, og ens rigtige handicap kan fortsætte nedad!

App’en kan hentes her til iOS (iPhone og iPad) http://itunes.apple.com/dk/app/golfquis/id1033917920?mt=8 og til Android http://play.google.com/store/apps/details?id=com.boolex.golficonapp&hl=da og kan spilles både på telefon, tablet og PC. I kan læse mere på www.golfquis.dk

God fornøjelse!


Udskriv denne side

 

Webdesign af Krydspunkt Reklame

Kalender

7. Januar 2018

Vinterturnering


14. Januar 2018

Vinterturnering


21. Januar 2018

Vinterturnering