Tusinde tak for svaret !

Spørgsmål fra anonymt
Jeg har det også sådan, med at spørge om puttet skal ses...

Og det er lige nøjagtig de eksempler du nævner, som jeg tænkte på. Det ville jo være noget af en bet, hvis en usportslig spiller, ikke fik andet ud af det end en genplacering og så endda uden straf. gnæk gnæk.
Hvis der ikke er en dommer til eksempelvis en div. kamp, skal man så vente til der er ringet til "baglandet", før der spilles videre? For hvem skal ellers afgøre "ret og rimeligt" hvis det er forstået som et givet put.

Men tak for et helt igennem super svar, Susanne. 13 herfra :)

Vi ses
Hilsen Svend
relateret til et svar for: Genplacering uden straf

1 Svar

Svar fra sura
Hej Svend

Til danmarksturneringen sidder der en DGU dommer klar til at afgøre eventuelle tvister. Hvis ikke man kan blive enige eller ikke tror på den lokale turneringsleder eller andre kompetente personer, som måske er til stede, så må man vente på svar fra bagvagten hos DGU. Jeg har en enkelt gang i Køge for en del år siden oplevet et par herrer, som sad og ventede på et hul - de har sikkert ikke kunne blive enige...men ellers tror jeg det sker sjældent.

Der står i turneringsbetingelserne for danmarksturneringen, at man skal benytte bagvagten ved tvivlspørgsmål, og det giver også mening, at det er en ude fra, så det ikke er hjemmeklubben, der står som ansvarlige for tvivlspørgsmål. Det kunne let skabe konflikter. Til EM i Slovakiet var der en hoveddommer og jeg mener de var 6-7 dommere, som holdt rundt omkring på banen, så der var det ikke et problem at få afgjort tingene hurtigt på banen.

Hulspil eller slagspil - så er det godt at have styr på reglerne, også selvom det er lidt indviklet en gang i mellem.

Hilsen

Susanne
Velkommen til Maribo Sø Golfklub Brevkasse, hvor du kan stille spørgsmål til vores golfdommer, og modtage svar.
...